Partnership.. met Comme Chez Nous!
Wat een feest! We zijn ontzettend trots op onze groei en zetten daarom graag onze partners een keertje in de picture. Uiteraard beginnen wij graag bij het begin. De allereerste groep die in ons merk en product gelooft… Comme Chez Nous-groep uit Brecht!

B!ZAR heeft een heel traject doorlopen. We zijn begonnen met een bangelijk idee en hebben dat gaandeweg een beetje bijgestuurd. Bij B!ZAR zijn we niet enkel gefocust op onze gekke kleuren maar nog meer op de gezondheid van onze dranken. We willen bijdragen aan een gezonde levensstijl. En het is ook dat wat Comme Chez Nous aansprak in ons verhaal. Een gezonde, verfrissende vervanger voor al die suikerrijke frisdranken.

Wist je dat… Comme Chez Nous de frisdrank op het hoofdkantoor heeft geschrapt en vervangen heeft door onze gezonde drankjes?

Op 12 september 2022 gaven wij het (vernieuwde) startschot aan onze B!ZAR-lijn. Een assortiment bestaande uit 2 verschillende smaken Kombucha, 1 smaak Jun Kombucha en 1 smaak Waterkefir. Waarom we juist voor die samenstelling gingen? Om voor ieders wat wils aan te kunnen bieden! 

Kombucha gaat al heel wat jaren mee en vond sinds enkele jaren zijn weg naar de Europese markt. Daarover lees je alles in onze blog over het ontstaan van Kombucha. Maar ook Jun Kombucha en Waterkefir zijn niet afkomstig uit Europa. Jun vindt iedereen de meest verfijnde drank, omdat er een zachtere parel in zit. Zoals Champagne eigenlijk, zoals we al zeiden in onze blog. Waterkefir is misschien nog het minst bekende in onze sferen. Zijn tegenhanger, melkkefir, zie je dan weer wel makkelijker opduiken in diverse supermarkten. Dankzij Waterkefir kunnen nu ook mensen met een lactose-intolerantie genieten van de vele voordelen die Kefir met zich meebrengt.

Maar genoeg over onszelf, tijd om terug onze eerste partner in de picture te zetten; Comme Chez Nous. Want wie zijn zij eigenlijk? Wel, Comme Chez Nous is een groep van winkels aan tankstations doorheen heel Vlaanderen. Je herkent ze aan hun strakke inrichting en branding met zwart, wit en rood bij diverse tankstations. Zelf omschrijven ze zich als de buurtwinkel voor iedereen. Ze hebben namelijk ontzettend ruime openingsuren in al hun winkels.

Comme Chez Nous staat 100% achter het product. Daarom sprongen ze meteen op de kar door onze dranken uit te rollen in een beperkt aandeel van hun shops. Niet veel later breidde dat aandeel uit en ondertussen vind je ons in elke Comme Chez Nous-winkel. Een heel succes!

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met dit partnership! Het is voor ons een zet in de goede richting. Waardoor wij ook gedreven waren om onze webshop op poten te zetten. Ben je benieuwd geworden naar onze B!ZAR-drankjes en onze partnership met Comme Chez Nous? Haast je dan zeker naar je dichtstbijzijnde Comme Chez Nous-shop. Een overzichtje van alle winkelpunten vind je terug onder “Waar te koop”.


Partnership.. met Total Erpe-Mere en Total Tielt!