Partnership.. met Total Erpe-Mere en Total Tielt!

Hoera! We hebben opnieuw een partnership kunnen strikken waardoor we in kunnen zetten op meer groei. Tijd om onze tweede partner(s) dus eens in the picture te zetten; Total Tielt en Total Erpe-Mere!

Kort na de samenwerking met Comme Chez Nous-Groep uit Brecht kwamen Total Tielt en Total Erpe-Mere ook aankloppen om mee op de B!ZAR-trein te stappen. Ze hadden onze bizarre producten én onze branding gezien in enkele CCN-filialen en wilden dat graag opnemen in hun winkels. Het was dan ook niet lang na het vernieuwde startschot van B!ZAR dat het partnership met Total al afgesloten werd.

De twee Total vestigingen te Erpe-Mere en Tielt hebben een bijzondere interesse in bizarre branding en leuke, gezonde producten. De match was dus snel gemaakt toen ze hoorden wat onze voedingswaarden eigenlijk waren! Doordat we die in een onafhankelijk labo lieten testen, weten we perfect wat onze voedingswaarden zijn. We kunnen – voorzichtig – zeggen dat we beter scoren dan onze concullega’s op alle vlakken. En dan zit de smaak ook nog eens mee!

Voorlopig benoemen we bewust de twee Totals bij naam, omdat er nog geen overkoepelend akkoord op tafel ligt met Total maar toch al met twee zelfstandige vestigingen. Alle begin is moeilijk en met elke kleine stap zijn wij ontzettend blij!

Bij Total denk je vaak enkel aan tankstations. Maar ook zij zetten in op winkels bij hun tankstations. Zo blijven we een beetje in dezelfde boot zoals bij de Comme Chez Nous-Groep. Enkel breiden we ons netwerk zo verder uit over heel Vlaanderen want zijn we nu beter beschikbaar in zowel Oost- als West-Vlaanderen.

Ook de twee Total vestigingen staan voor de volle 100% achter ons product en onze visie. Daarom zijn we ook een partnership aangegaan waarin we samen gaan voor een betere en gezondere samenleving! Benieuwd naar de concrete adressen van de Total-shops? Die vind je onder onze “Waar te koop”!

Partnership.. met Comme Chez Nous!
Wat een feest! We zijn ontzettend trots op onze groei en zetten daarom graag onze partners een keertje in de picture. Uiteraard beginnen wij graag bij het begin. De allereerste groep die in ons merk en product gelooft… Comme Chez Nous-groep uit Brecht!