JunKombucha & Kombucha

Heerlijke warme en omhelzende smaken, die je elke keer weer zullen verrassen!


Kom meer te weten over onze Kombucha


Waterkefir

Ontzettend verfrissende en heldere smaken die je alleen maar laten verlangen naar meer!Ontdek onze Waterkefir

3
Geweldige dranken
5
Fantastische smaken
+3000
Flesjes gebotteld

O R G A N I S C H

Wij werken uitsluitend met organische en biologische producten zodat wij enkel kwaliteit kunnen garanderen.

N A T U U R L I J K

Zowel onze producten als ons brouwproces verloopt geheel natuurlijk. Zo staan we dichtbij de productie en weten we steeds wat we afleveren.

V E G A N I S T I S C H

Onze ingrediënten staan in nauw contact met de natuur. Wel blijven wij weg van dierlijke producten waardoor onze drankjes perfect zijn voor de vegans onder ons!

A R T I S A N A A L

B!ZAR is een microbrewery wat eveneens wil zeggen dat alles bij ons volledig handgemaakt is. Dat gaat van het sterliseren van de flesjes tot het labelen!


B!ZAR is een nieuwe microbrouwerij van Kombucha en Waterkefir die zich gevestigd heeft in het Antwerpse. Met het hoofdkantoor in Brecht en de brouwerij in Schoten, kunnen operations en development nauw samenwerken wat steeds in het voordeel speelt van de producten.

Ons idee om met Kombucha en Waterkefir te beginnen, is eigenlijk 2 jaar geleden al ontstaan. En toen zijn we dan ook begonnen met experimenteren, brouwen, proeven, weggooien, … En hélemaal opnieuw… Dat proces heeft zich wel een aantal keer herhaald, tot we staan waar we vandaag de dag staan.

Maar waarom wilden wij nu persé met Kombucha en Waterkefir beginnen? Wel simpel; het zijn de perfecte vervangers voor die mierzoete frisdranken die op de markt zijn. Daarnaast lenen ze zich perfect als alcoholvrij aperitief én zijn ze ook nog eens goed voor ons lichaam!

Verse, rauwe &    biologische producten

Onze dranken worden enkel gebrouwen met de meest verse, rauwe producten die ook nog eens biologisch geteeld werden.

Alcoholvrij aperitief, Zonder een bom aan suiker

De nieuwste frisdrank willen we niet worden, maar we willen je wel laten zien dat het ànders kan; lekkere én gezonde drankjes!

GeZonde, levende & goede bacteriën

Onze dranken zorgen voor jouw buik én jouw humeur, want je weet toch wel dat die twee met elkaar in verband staan?

Beiden dranken worden namelijk gemaakt op basis van een fermentatie. Zo’n fermentatie betekend dat er levende organismen gebruikt worden. In ons geval zijn dat probiotica – of gezonde bacteriën.

De oorsprong van Kombucha ligt al van ver voor het jaar 0. Waterkefir is veel later op de markt gekomen, bij Franse boeren. Maar pas sinds kort heeft het zich een weg gebaand naar de Europese markt. En it’s here to stay!


Onze producten zijn momenteel verkrijgbaar in een beperkte selectie van winkels die zich toch verspreidt over de meeste provincies in het Vlaamssprekende gedeelte van ons Belgenlandje. Benieuwd waar je ons kan vinden? We zien je graag in;